Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Άρης: Κάμπορα εως το 2012


Για τους αναγνώστες μας, φίλους του Άρη και μη, ανακοινώνουμε πως ο Χαβιέ Κάμπορα θα είναι κάτοικος Θεσαλονίκης για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο παίκτης πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Εντγκάρντο Κάμπορα για τα δύο επόμενα χρόνια"

Οι δηλώσεις του παίκτη:
"Ήταν κάτι που το περίμενα εδώ και πολύ καιρό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Είμαι ευγνώμων και θα κοιτάξω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Για τον τελικό του Κυπέλλου υπογράμμισε: "Είναι ευχή και επιθυμία όλων μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας αλλά και σε μας και τις οικογένειές μας".

Προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό του Σαββάτου
Κατά τα άλλα η προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό του Σαββάτου συνεχίζεται κανονικά με τον Κόκε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Οι παίκτες όπως και ο κόσμος διψούν για τίτλο, κάτι που μαρτυρά και το ανεπιβεβαίωτο ακόμα αλλά σχεδόν σίγουρο sold-out καθώς μένουν ακόμα 200 εισητήρια, τα οποία αναμενόταν να διατεθούν σημερα μετά τις 18:00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Κάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου