Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Συμφωνία της Γιούβε με Μπενίτεθ

Για οριστική συμφωνία μεταξύ της Γιουβέντους και του Ράφα Μπενίτεθ κάνουν λόγο αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με αυτά, η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» φέρεται να έχει «δώσει τα χέρια» με τον Ισπανό τεχνικό για συμβόλαιο τριών ετών με αποδοχές 4.5 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, μια ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται ειδήσεις αποκλειστικά από τη Γιουβέντους κάνει ένα βήμα παραπάνω το ρεπορτάζ και αναφέρει τις σκέψεις του Μπενίτεθ για τη «νέα Γιουβέντους», όπως ο Ισπανός φέρεται να τις έχει διατυπώσει σε συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας.
Η “juvemania” αναφέρει ότι οι δικηγόροι του Ισπανού τεχνικού προσπαθούν να βρουν τρόπο έτσι ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους» με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον ίδιο και την Ιταλική ομάδα.
Ο Μπενίτεθ βασίζει πολλά –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- στον Ντιέγκο, ο οποίος θα είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Ιακουίντα και Αμαουρί θα έχουν βασικό ρόλο και θέσεις στην 11άδα της ομάδας.
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει η κατάσταση για τον Τρεζεγκέ και ο Γάλλος, παρά τα όσα γράφονται και θεωρούν δεδομένη την απόφασή του να φύγει, τελικά να μείνει μετά από αίτημα του νέου τεχνικού.
Το μεγάλο στοίχημα, όμως, του Μπενίτεθ είναι ότι θέλει να «χτίσει» τη Γιουβέντους με κάποιους παίκτες που έχει ήδη υπό τις εντολές του στη Λίβερπουλ. Κάιτ, Σκρτελ, Τόρες και Ματσεράνο είναι οι παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί η «Μεγάλη Κυρία» με τα περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ που έχει για μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου