Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Best Goals Super League 2009-2010



Την φετινή σεζόν έτρεχε κάθε αγωνιστική μια ψηφοφορία στο site της Super League για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.Συλλέξαμε στατιστικά για την παραπάνω ψηφοφορία και σας τα παραθέτουμε.
Οι ομάδες με τα περισσότερα βραβεία είναι ο πρωταθλητής Παναθηναικός με 7 βραβεύσεις,ακολουθεί ο Ατρόμητος με 4,οι ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Άρης και Ηρακλής με 3,η Καβάλα είχε 2.Όσες και Ολυμπιακός ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά με 2 βραβεύσεις στις 2 πρώτες αγωνιστικές,αλλά στην συνέχεια επιβεβαιώθηκε η επιθετική του ανομβρία.Τέλος από 1 είχαν οι Ξάνθη,ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός.

Όσο για τους παίκτες που μονοπώλησαν την λίστα είναι οι εξής:
Την πρώτη θέση μοιράζονται οι άσοι της ΑΕΚ και του Παναθηναικού αντίστοιχα,Nacho Scocco και Κώστας Κατσουράνης με 3.Ενώ 2 είχε μόνο ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος,Djibril Cisse.
Από 1 είχαν οι Καραλής,Θ.Καραγκούνης,Brito και Favalli[Ατρόμητος],Νίνης και Γ.Καραγκούνης[Παναθηναικός],Σουάνης[Ξάνθη],Dié και Onwuachi[Καβάλα],Toni Calvo,Nafti και Abreu[Άρης],Φωτάκης,P.Garcia και Vierinha[ΠΑΟΚ],Γιάντσης,Ηλιάδης και Σιόντης[Ηρακλής],Robert [Πανθρακικός],Balaban[Πανιώνιος],Τοροσίδης και Maresca[Ολυμπιακός].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου