Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ενοχλήσεις και ο Νίνης


Μετά τους Λέτο (Δευτέρα) και Σεϊταρίδη (Τρίτη), την "σκυτάλη" των παικτών με ενοχλήσεις πήρε την Τετάρτη, ο Σωτήρης Νίνης. Σοβαρούς και με πειθαρχία στο ματς θέλει τους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας που τόνισε πως οι "πράσινοι" το θέλουν πολύ το τρόπαιο αυτό.

Ενοχλήσεις και ο Νίνης

Ο Γιώργος Μαχλελής προπονήθηκε ατομικά ενώ οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Φίλιππος Δάρλας έκαναν θεραπεία.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Σωτήρης Νίνης λόγω ενοχλήσεων στην δεξιά ποδοκνημική. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Πέμπτη σε ιατρικές εξετάσεις, αν και το ιατρικό τιμ θεωρεί πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Αντίθετα, με τον Ελληνα μέσο αλλά και τον Ηπειρώτη αμυντικό, ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και έθεσε τον εαυτό του και πάλι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Πρόταση "χρυσάφι" για Σαλπιγγίδη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι" λόγω προσωπικής επιλογής και με τις φήμες να αναφέρουν πως θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο διεθνής επιθετικός με την επαγγελματική του συμπεριφορά και την εξαιρετική του απόδοση στην πλειοψηφία των αγώνων, κατάφερε να τραβήξει το βλέμμα ενός συλλόγου από το Κατάρ που του στρώνει "χρυσάφι" στα πόδια.

Σύμφωνα με πηγές, οι διοικούντες του "τριφυλλιού" κρατούν μυστικό το όνομα της ομάδας ωστόσο οι Αραβες προσφέρουν στον "Σάλπι" συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τις οικονομικές του απολαβές να φθάνουν τα 3.000.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή η συνολική πρόταση αγγίζει τα 9.000.000 ευρώ, κάτι που όμως δεν "τραβάει" το ενδιαφέρον του Ελληνα άσου που δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να πάει σ' ένα τέτοιον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου