Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Και τώρα... Play off

AEK – ΠΑΟΚ (16:45-ΣΚΑΪ)
Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να κερδίζει σχεδόν πάντα τον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2007 με επτά νίκες και μία ισοπαλία στα 8 ματς που έχουν δώσει οι δύο αντίπαλοι έκτοτε. Η ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει τον αντίπαλο της με τη νίκη και όπως έδειξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις προπονήσεις, είναι πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα τον «δήμιο» του ΠΑΟΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο, αλλά ν’ αρχίσει με Σκόκο σε ελεύθερο ρόλο με τον Τζεμπούρ. Ο Μανωλάς είναι έτοιμος, άρα το πιθανότερο είναι να πάρει αυτός θέση πλάι στον Μαϊστόροβιτς και ο Γιάχιτς να παίξει σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Καφέ. Από την άλλη για τον ΠΑΟΚ υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Τσιρίλο δεξιά, αλλά το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Αραμπατζής. Μία θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μαλεζά και Τσιρίλο για τη θέση του παρτενέρ του Κοντρέρας και κατά τα άλλα δεν αναμένεται να υπάρξει έκπληξη από τον Φερνάντο Σάντος. Εκτός ο Σνάουτσνερ για τον ΠΑΟΚ.
ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ (4-4-1-1): Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Λαγός, Λεονάρντο, Καφές, Γιάχιτς, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ
ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Σορλέν, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς
Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ
O Ντάκος έχει σφυρίξει 11 παιχνίδια φέτος. Εννέα νίκες γηπεδούχων και δύο ισοπαλίες. Την ΑΕΚ με Ηρακλή 1-0, με Λεβαδειακό 3-2 και με Εργοτέλη 1-0 στο ΟΑΚΑ. Τον ΠΑΟΚ δύο φορές στην Τούμπα με Αστέρα 1-0 και με την Καβάλα
1-0

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00-ΝΟVASPORTS 1)
Ο Άρης μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του τελικού του Κυπέλλου, υποδέχεται τον Ολυμπιακό που θέλει να εδραιώσει το προβάδισμα του στην βαθμολογία των πλέι-οφ, στο δεύτερο χρονικά ματς που θα διεξαχθεί για την 1η αγωνιστική του μίνι Πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τον τιμωρημένο Πάρντο, αλλά έτσι κι αλλιώς επιστρέφει ο Νικοπολίδης, αλλά και τους Ντιόγκο, Τοροσίδη και Ζαϊρί. Ο Άρης θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Ναφτί, Κάμπορα, Αράνο και Κουλουχέρη. Πάντως για τον Αργεντινό αριστερό μπακ έχει κατατεθεί έφεση και θα περιμένουν οι Θεσσαλονικείς την έφεση, που αν τους δικαιώσει θα δώσει τη δυνατότητα στον Αράνο να παίξει. Τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα στον Άρη, αν τελικά δεν δικαιωθεί ο Αράνο, θα πάρει ο Βανγκέλι, στο κέντρο παρτενέρ του Πρίττα ο Φερνάντεζ και μπροστά δίπλα στον Κόκε, ο Τζόνσον. Για τον Ολυμπιακό ο Όσκαρ θα παίξει πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ ο Ντουντού με τον Μαρέσκα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού θα αποτελέσουν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Ο Αβραάμ χάνει τη θέση του βασικού για το σημερινό ματς από τον Ζεβλάκοφ.
ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΡΗΣ (4-4-2): Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Γκιάρο, Βανγκέλι, Μεριέμ, Πρίττας, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Κόκε, Τζόνσον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(4-2-3-1): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Λούα – Λούα, Λεονάρντο, Όσκαρ, Μήτρογλου
Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ
Ο Δαλούκας είναι πρώτος στους ορισμούς με 18. Τον Άρη τον έχει σφυρίξει μια φορά στο Ηρακλής – Άρης 2-2. Τον Ολυμπιακό τον έχει σφυρίξει πέντε φορές. ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-2, ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός 2-2, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1, Ηρακλής – Ολυμπιακός 1-0 και στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1.

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4
2.ΠΑΟΚ 3
3.ΑΕΚ 1
4.ΑΡΗΣ 0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου