Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Έφριξε ο Αδαμίδης με την «Empire»


Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που είδε ο Σταύρος Αδαμίδης, σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο που έχει γίνει στην εταιρία «Empire», ένας έλεγχος που διενεργείται εδώ και ένα μήνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Score», ο πρόεδρος της ΑΕΚ αλλά και ο Δημήτρης Καψής, πήραν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα που δείχνουν το πραγματικό άνοιγμα της εταιρίας που εμπορεύεται το σήμα της ομάδας και όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, το ύψος αυτό αγγίζει τα 7,5 εκ ευρώ. Μετά λοιπόν την χθεσινή συνάντηση ο φάκελος «Empire» άνοιξε και πάλι και ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να πάρει αποφάσεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν... έκπληξη, όπως την κήρυξη πτώχευσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος δικηγόρος έχει σκοπό τις επόμενες μέρες να συναντηθεί με ανθρώπους της Puma προκειμένου να πάρουν από κοινού μία απόφαση. Ή για να το πούμε πιο σωστά, όπως ισχυρίζεται το «Score», θα προτείνει δύο δρόμους στην εταιρία που συνεργάζεται η ΑΕΚ. Η πρώτη επιλογή θα είναι να δοθεί ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ ευρώ και να κλείσει το θέμα, αλλιώς η άλλη οδός θα είναι να κηρυχθεί πτώχευση.

Αυτή θα είναι η αρχή για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς στην συνέχεια θα διενεργηθεί ξεχωριστός οικονομικός έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βασικός λόγος που μία εταιρία η οποία θα έπρεπε να εμφανίζει μόνο κέρδη, παρουσιάζει ένα τόσο μεγάλο έλλειμμα και ποιος ήταν αυτός που παρήγγειλε φανέλες του Ριβάλντο, ύψους 4 εκ ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου