Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Συνέντευξη του Gerrard για το ματς με την Chelsea



Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έδωσε το στίγμα για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι, την Κυριακή, στο «Άνφιλντ».
Οι «κόκκινοι» φιλοξενούν την πρωτοπόρο της «κούρσας» της Premier League, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής. Μία νίκη της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ θα κάνει τεράστια ζημιά στους «μπλε», αφού θα δώσει το δικαίωμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, να περάσει στην κορυφή.
Ο λόγος αυτός έδωσε το έναυσμα σε κάποιους να σκαρφιστούν σενάρια που θέλουν την παρέα του «Στίβι Τζι» να σκοπεύει να παραδοθεί στην ομάδα του Λονδίνου, προκειμένου να εμποδίσει τους μισητούς «κόκκινους διάβολους» να κατακτήσουν τον τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο αρχηγός των «κόκκινων» ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας ορισμένων και εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του θέλει να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Τσέλσι.
Ο 29χρονος μέσος τόνισε ότι υπάρχουν λίγες αγωνιστικές μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και για τη Λίβερπουλ το ενδεχόμενο της κατάκτησης της τέταρτης θέσης της Premier League που οδηγεί στο Champions League, είναι ακόμη ανοιχτό.
«Το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, μήπως και μπούμε στην τετράδα από… την πίσω πόρτα.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας στο βαθμολογικό πίνακα. Ποιος ξέρει; Ίσως και να τα καταφέρουμε. Δεν πρόκειται πάντως να τα παρατήσουμε», υποστήριξε ο Τζέραρντ και στη συνέχεια τόνισε ότι εκτός από την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, υπάρχει ακόμη ένας λόγος που αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε εγρήγορση. «Μία θέση πίσω μας στον βαθμολογικό πίνακα, καραδοκεί η Έβερτον. Ούτε οι οπαδοί μας, αλλά ούτε και εμείς θέλουμε στην τελική κατάταξη να βρεθούμε κάτω από την Έβερτον», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου