Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Άγριο ξύλο σε φυσούνα και εξέδρες μετά το ντέρμπι

Πολύ βαριά πήραν την ήττα από τον ΠΑΟΚ οι παίχτες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Με το που σφύριξε ο Δαλούκας για τελευταία φορά το πράγμα δεν άργησε να ξεφύγει. Αρχικά οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» άρχισαν να πετάνε αντικείμενα προς τους παίχτες του ΠΑΟΚ που τόλμησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη τους ενώ ένας υπάλληλος πλέον του Ολυμπιακού τους το απαγόρευε!
Στην συνέχεια ο Ίβιτς δέχθηκε μπουκάλι από την εξέδρα το οποίο το επέστρεψε με τον Γιάννη Παπαδόπουλος να τρέχει καταπάνω του.
Εκεί που αγρίεψε όμως η κατάσταση ήταν όταν ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με διάφορες χειρονομίες μέσα σε... βροχή από αντικείμενα. Αυτό είδαν οι Ντουντού, Μήτρογλου και Ραούλ Μπράβο και κινήθηκαν εναντίον του με τον πρώτο τελικά να είναι αυτός που «έπαιξε» ξύλο με τον Ουρουγουανό πριν η σύρραξη γενικευτεί. Όσον αφορά τις εξέδρες οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είχαν με ποιον να τα βάλουν και έτσι «αναγκαστικά» την... έπεσαν στα ΜΑΤ με πολλά αντικείμενα ενώ δεν άργησαν να έρθουν και σε μάχες σώμα με σώμα με τις δυνάμεις της αστυνομίας που απάντησαν με την χρήση χημικών. Απ' ότι φαίνεται η αλήθεια πονάει πολύ...

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ούτε σήμερα ξύπνησε.. θα ξυπνήσει όταν η ομάδα τους χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ... γιατί αν και σε αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός νικήσει τότε οι οπαδοί του θα ξαναπέσουν σε λήθαργο. Όσον αναφορά τους παίκτες των ερυθρολεύκων καλύτερα να βγάλουν τον σκασμό και να παίξουν λίγο μπάλα... αφήνοντας πίσω τα ξενύχτια και τους τραμπουκισμούς.. Μάγκας δεν λέγεται αυτός που πλακώνει τον αντίπαλό του από νεύρα επειδή έχασε ένα παιχνίδι...αλλά αυτός που μπορεί και κερδίζει το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου