Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Το σχόλιο του PoromenouPefkis

Δεν είχα καμία όρεξη να γράψω άρθρο στο blog αλλά έτυχε να πετύχω την ανάρτυση του Katsaplia και επειδή δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με τα λόγια του θα ήθελα να διατυπώσω και εγώ την άποψή μου για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδος. Δεν γίνεται να λένε κάποιοι ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να μιλάει για την διαιτησία και ότι το ματς ήταν 50-50 (μια λάθος εκτίμηση του διαιτητή εις βάρος του Ο.Σ.Φ.Π. και μία εις βάρος της Α.Ε.Κ.) Αφού:
1) Στο 25' λεπτό υπάρχει αγκωνιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου πάνω στον Nacho Scocco εντός περιοχής. Κατά τα λεγόμενα μου αλλά και κατά τα λεγόμενα 2 μεγάλων και έμπειρων speaker (ο ένας μιλάει στην Έρασπορ και ο άλλος ασχολείται και με το ράδιο και γράφει σε 2 εφημερίδες)
ο παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να δεχθεί κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί για την κίνηση του αυτή. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα πέναλτι της Α.Ε.Κ
2) Σε φάση στο 28' ο Παντελής Καφές με κάθετη πάσα τροφοδοτεί τον Rafik Djebour και ο επιθετικός της Α.Ε.Κ. περνάει τον Melberg κάτω από τα πόδια και μπαίνει απειλητικά στην περιοχή. Η κατάληξη της φάσης έχει ως εξής : Ο Melberg σταματά με το χέρι τον Djebour και εκείνος(με μία δόση υπερβολής στην κίνηση του) σταματά για να πάρει το φάουλ. Αντί αυτού όμως ο διαιτητής Τριτσώνης θεωρεί σωστή την ενέργεια του παίκτη του Ολυμπιακού και γι'αυτό συνεχίζεται η φάση. Προσωπική μου άποψη : αφού ο διαιτητής πιστεύει ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κάνει φάουλ γιατί δεν δείχνει την κίτρινη κάρτα στον γαλλοαλγερινό..?
3)Σε φάση στο 29' ο Nacho Scocco παίρνει την μπάλα και κατευθύνεται πλάγια αριστερά για να βγάλει κάποια σέντρα ή να μπει στην περιοχή και να σουτάρει. Τα σχέδια του όμως (όπως και τον ίδιο) τα ανατρέπει ο Zewlakov ο οποίος βάζοντας το αριστερό του χέρι σταματάει τον Αργεντινό ο οποίος τσαντίζεται. Προσωπική μου άποψη : αφού ο διαιτητής πιστεύει ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κάνει φάουλ γιατί δεν δείχνει την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Α.Ε.Κ...?
4) Σε φάση στο 30' 2 παίκτες της Α.Ε.Κ. ανατρέπονται έξω από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. Και σε αυτή τη φάση ο διαιτητής θεωρεί ότι τα μαρκαρίσματα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν κανονικά και στην μπάλα...
5)Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής ακυρώνει κανονικό goal του Κώστα Μανωλά για υποτιθέμενο φάουλ στον goalkeeper των ερυθρολεύκων.
6) Οι οπαδοί της Α.Ε.Κ. είναι ενοχλημένοι κυρίως από την στάση που κρατά η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση (ΝΕΤ)που αντί να δείξει μία φάση που παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ένα μαρκάρισμα σκληρό (και κατά το οποίο ο παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει κίτρινη κάρτα) σε παίκτη της Α.Ε.Κ. προτιμά να δείχνει πλάνα από την θύρα 7. Η συγκεκριμένη φάση δεν ήταν η μοναδική καθώς η κάμερα της ΝΕΤ έκανε 6 φορές κοντινό στην θύρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΟΤΙ Ο Ο.Σ.Φ.Π. ΕΚΑΝΕ 3+1(ΓΚΟΛ) ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΡΑ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ..... ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ?.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.... Ο ΠΑΟ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ... ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..... ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου