Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σφοδρή επίθεση στην UEFA!

Για «ιταλικό δάκτυλο» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες σχετικά με την απόρριψη της έφεσής της από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία που αποσκοπούσε στην μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών που επεβλήθησαν στον Φρανκ Ριμπερί, με συνέπεια ο Γάλλος μεσοεπιθετικός να μην είναι σε θέση να ενισχύσει τους Βαυαρούς ενάντια στην Ίντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ιταλικό δάκτυλο. Υπήρχαν πολλά πρόσωπα στην UEFA που ενδιαφέρονταν για την έκβαση της υπόθεσης. Και πολλοί Ιταλοί με ρόλους κλειδιά, την ώρα που δεν υπάρχει κανένας Γερμανός!», τόνισε και πρόσθεσε: «Ακόμα και ο διαιτητής που απέβαλλε τον Ριμπερί στον πρώτο αγώνα με την Λιόν (1-0) ήταν Ιταλός (σ.σ. Ρομπέρτο Ροζέτι)!».

Χωρίς να γνωρίζουμε ποιους στοχοποιεί και αν έχουν βάση τα όσα ισχυρίζεται, πρέπει να σημειώσουμε πως δεύτερος στην ιεραρχία της UEFA (πίσω από τον πρόεδρο, Μισέλ Πλατινί), βρίσκεται ο Ιταλός, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα. Και τρίτος ο συμπατριώτης μας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης (αναπληρωτής γενικός γραμματέας).

Η Μπάγερν έχει αποφασίσει να εξαντλήσεις τις πιθανότητες συμμετοχής του Ριμπερί στον τελικό (22/5, Σαντιάγκο Μπερναμπέου) γι’ αυτό άλλωστε θα προσφύγει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS). «Έχουμε πιθανότητες να βρούμε το δίκιο μας», δήλωσε σχετικά ο Χένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου