Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ ξεκίνησαν νωρίς. Η Ενωση έκλεισε τους Ανέστη Αργυρίου και Σπύρο Ματεντζίδη, που τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκαν στον Πανθρακικό. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής, Θοδωρής Σαββάκης, βρέθηκε στην Αθήνα και συμφώνησε με τους "κιτρινόμαυρους" για την παραχώρηση των δύο νεαρών αμυντικών. Από την ΑΕΚ δεν διαψεύδεται η πληροφορία, αλλά το μόνο που αναφέρουν είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο...

Επιβεβαίωσε ο Μουλεμό για ΑΕΚ
Ο Λαντρί Μουλεμό επιβεβαίωσε τις επαφές που έχει με την ΑΕΚ και φάνηκε θετικός να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ενωσης. Ωστόσο ο 24χρονος άσος της Σταντάρ Λιέγης αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις από Γουίγκαν και από μία τούρκικη ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Μουλεμό τόνισε στην εφημερίδα "Sportday": "Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον μάνατζέρ μου, όπως και την πρότασή της. Ασφαλώς και με ενδιαφέρει η προοπτική αυτή. Είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω καλύτερα την ποιότητα των ελληνικών ομάδων αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, αλλά είναι πρόωρο να πω οτιδήποτε. Αυτή τη στιγμή έχω κι άλλες προτάσεις πέραν της ΑΕΚ και χρειάζομαι χρόνο για να πάρω την τελική μου απόφαση. Η Γουίγκαν και μία τουρκική ομάδα έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους. Μένω ελεύθερος και αποφασίζω εγώ, χωρίς τη συναίνεση της ομάδας μου. Δεν θέλω να βιαστώ, αλλά να κάνω την καλύτερη επιλογή".

Ο αριστερός μπακ βρέθηκε δύο φορές φέτος αντιμέτωπος κόντρα σε ελληνικές ομάδες, αφού αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα Λιγκ.

1 σχόλιο:

  1. πολύ καλές κινήσεις Ματετζίδης,Αργυρίου,φτάνει να τους εκμεταλλευτεί...Βάζει βασικό τον πρώτο(ποιον καλύτερο έχει;Πάλι ο Γεωργέας θα παίζει;)και βρίσκει κάποιον τρόπο να ξεφοτωθεί το Μαιστόροβιτς που και μεγάλο συμβόλαιο έχει(για τα δεδομένα της ΑΕΚ)και δε δέχεται μείωση αποδοχών και βαρύς ως παίκτης είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή