Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Οι μάγκες στην Λαμία

Εντός του κλειστού της Λαμίας συνεχίστηκαν τα επεισόδια που από το πρωί ξεκίνησαν στην πόλη οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Χαμός μέσα στο γήπεδο με ανταλλαγή φωτοβολίδων και καθισμάτων και πολύ ξύλο. Ανύπαρκτη η αντίδραση της Αστυνομίας που λίγο νωρίτερα είχε εγγυηθεί να γίνει ο αγώνας παρά τα μεγάλα επεισόδια που είχαν σημειωθεί από τα ξημερώματα με επτά τραυματίες. Ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ επιδίδονται σε ανταλλαγή φωτοβολίδων και καθισμάτων ενώ συγκρούονται και με τις αστυνομικές δυνάμεις!

Ακόμη και μάρμαρα και πλακάκια έχουν επιστρατεύσει οι αλήτες της εξέδρας, προκειμένου να δημιουργήσουν μια άθλια εικόνα στο κλειστό της Λαμίας! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας αστυνομικός και μία γυναίκα, που είχε οριστεί μέλος της γραμματείας, έχουν τραυματιστεί, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής τους, ενώ αθλητές, διαιτητές και δημοσιογράφοι έχουν κλειδωθεί στ' αποδυτήρια, για να προστατευτούν!.. Το γήπεδο έχει εκκενωθεί και πλέον μένει να δούμε τη συνέχεια, αλλά και την αποτίμηση της θλιβερής αυτής μέρας για τον ελληνικό αθλητισμό.

Πρόκειται για πολύ άντρες..... Κατέστρεψαν περιουσίες, έκλεψαν πράγματα και έσπειραν τον τρόμο στην πόλη.. Αλήθεια μετά τί θα λέτε όλοι εσείς οι κάφροι που πήγατε εκεί? ότι καταφέρατε και πείρατε τα πανό της ΑΕΚ...αφού στο σύνδεσμο που πήγατε ήταν κλειστός και δεν είχε ούτε 1 άτομο να αντιμετωπίσετε.... θα πείτε ότι δείρατε το κόσμο?... 10 Κάφροι Παοκτζήδες και 2 Κάφροι Αεκτζίδες κατέληξαν στο νοσοκομείο και οι 4(2 απο κάθε ομάδα) απο τους 12 μαχαιρώθηκαν... Που θέλετε να καταλήξετε ότι είστε πιο μάγκες πιο αλήτες τι? Το ότι αναφέρομαι σε Παοκτζίδες δεν έχει να κάνει μόνο επειδή είμαι Αεκτζής... απλά επειδή οι κάφροι του Παοκ τα ξεκίνησαν όλα αυτά χωρίς λόγο και χωρίς να τους προκαλέσοι κανείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου